Szennyvízátemelő aknák

Szennyvízátemelő aknák kivitelezése, egyedi és normálméretezéssel, polipropilén műanyagból. Az akna beépítését és átadását is vállaljuk a szolgáltató felé.

Előnye:

  • környezetbarát
  • hosszú élettartam
  • változtatható méretezés
  • terepviszonyokhoz igazítható

A szennyvízátemelő aknák szerepe

Ha egy épület olyan helyiségét szeretnénk szennyvízhálózatra kötni, amely a földszint vagy a szennyvíz szolgáltatási gravitációs szint alatt helyezkedik el, mint például egy pincehelyiség, minden esetben szükséges szennyvízátemelőt építeni a rendszerbe, ugyanis ha nem tesszük meg, az több kellemetlen következménnyel is járhat:

  • Először is egy nagyobb volumenű esőzéskor a keletkezett víztöbblet a csatornafedeleken próbál szabad utat nyerni, vagy egyes esetekben az utcaszint alatti ingatlanokat árasztja el, amely igen komoly anyagi károkkal jár.
  • Duguláskor kellemetlen szag lengi be a környéket, ezért fontos, hogy a használati célnak megfelelő szennyvízátemelő legyen ráépítve a hálózatra.

A szennyvízátemelő kiválasztásánál figyelembe kell venni a szennyvíz típusát aszerint, hogy kommunális, vagy háztartási-e, tartalmaz-e koncentrált, vagy higított vegyi anyagokat, és találhatóak-e benne lebomló, nem lebomló, ülepedő, vagy lebegő elemek.

Cégünk kiváló minőségű szennyvízátemelő rendszereket forgalmaz, melyek hibátlan működést, környezetbarát megoldást és hosszú élettartamot biztosítanak tulajdonosaiknak. Ha kérdése van, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!

Szennyvízátemelő aknák méretre szabva!

A szennyvízátemelő aknák segítenek a szennyvíz hatékony elvezetésében. Ahol nem elég a hagyományos megoldás, ott szennyvízátemelő aknák nélkül könnyen dugulás vagy akár áradás is bekövetkezhet. Ezeket a kellemetlen eseményeket könnyen meg lehet akadályozni, de ehhez szükség van egy olyan aknára, ami az adott helyen a legjobbat tudja kihozni magából.

A szennyvízátemelő aknák saját készítésű modelljeit kínáljuk megvételre, méghozzá igényre szabott kivitelben. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben szüksége van új aknákra és azt szeretné, hogy minden szempontból működőképes legyen! Az általunk kivitelezett szennyvízátemelő aknákat, nem csupán elkészítjük, de a helyszínre szállítjuk és ott telepítjük is. Az előzetes felmérés alapján az aknákat méretezzük és a helyszín sajátos jellemzőihez igazítjuk. Minden akna hosszú élettartammal rendelkezik, biztonságos és hatékonyan működik és a környezetre sem jelent terhelést.

Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot a megadott elérhetőségeinken szennyvízátemelő aknákra!