Csatornakamerázás – videokamerás csatornavizsgálat

Csatorna kamerázás - csatornavizsgálat

Szennyvíz,- és csőhálózatok, aknák, kémények kamerázása állapotfelméréssel.

A csatornavizsgáló kamera-berendezéseinkkel bontás nélkül fel tudjuk mérni az adott csatornavezeték állapotát 50-400 mm-es átmérőig. Ezzel az eljárással könnyen képet kapunk a vezeték esetleges hibáiról, vagy a dugulás okáról. A csatornavezetékekben előfordulhatnak rákötési,- ill. illesztési problémák, repedések, törések, masszív lerakódások (vízkő), építési törmelékek, benőtt gyökérzet stb. Ezek dugulásokat okozhatnak.

Függőleges és vízszintes rendszerekben is egyaránt használható. A száloptikás kamerafej 35 mm-es, 2 bar nyomásig vízálló. Lejt-diagram készítésére nem alkalmas.

A készülék digitális távolságmérővel rendelkezik a hibapontos helyének meghatározásához.

A csatornák belső felületéről, állapotáról színes felvételt készítünk, melyet DVD lemezre rögzítünk. A felvétel segítséget nyújt a szükséges javítási, felújítási munkálatokhoz.

Fontos megemlítenünk, hogy a videofelvétel a biztosító felé bizonyítékként szolgál egy esetleges kárigény során.

Kamerás csatornavizsgálat előnyei

A mai modern világunk találmányai az élet minden területét jelentősen megkönnyítik és számos praktikus lehetőséget kínálnak a hatékonyabb és biztonságosabb munkavégzéshez. A csatornavizsgálat, tisztítás és javítás területén innovatív megoldást biztosít a kamerás csatornavizsgálat, melynek köszönhetően könnyedén karbantartható, tisztítható a csatorna és hosszabb élettartam biztosítható.

A kamerás csatornavizsgálat előnyei:

  • Kiváló pontosság, akár 10 cm-es pontossággal azonosíthatóak a törések, repedések, sérülések, stb.
  • Rejtett, szabad szemmel nem látható hibák precízen feltárhatóak a technika segítségével.
  • A kivitelezési hibák megelőzésére és feltárására tökéletesen alkalmazható.
  • Visszatérő dugulások kiváltó okainak meghatározására korszerű lehetőség.
  • A dugulás elhárítást követő ellenőrző folyamatok gyorsabban és megbízhatóbban végezhetőek el.
  • Feltárható, hogy a csatorna kellő lejtéssel rendelkezik-e.
  • Földmozgást követő ellenőrzések során praktikus megoldás.

Cégünk profi szakemberei sok éves tapasztalattal a hátuk mögött végeznek kamerás csatornavizsgálatot, melyről bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

Csatornakamerázással elkerülhető a baj

A dugulás gyakran okoz kellemetlen helyzetet és bosszúságot, a probléma azonban elkerülhető egy korszerű technika segítségével.

A csatornakamerázás során a szakember meg tudja vizsgálni, hogy milyen állapotban van a rendszer, melynek segítségével azt is meg tudja állapítani, hogy milyen lépéseket lehet tenni a dugulás megelőzése, valamint a komolyabb problémák elkerülésének érdekében.

A problémát gyakran a csatornarendszer elöregedése okozza, és nem a szennyeződések. Ha ezt időben észreveszi a szakember a csatornakamerázás segítségével, nem kell kicserélni az egész rendszert, csak az elöregedett részeket.

A csatornakamerázás modern és rendkívül hatékony technika, melynek köszönhetően igen elterjedt módszernek számít napjainkban.

Ha Önnek is segítségre van szüksége, forduljon bátran szakértő kollégáinkhoz, tapasztalt csapatunk a legkorszerűbb technikával segít minden csatornát érintő problémával kapcsolatban! Keressen minket elérhetőségeinken, hogy ne kerülhessen kellemetlen helyzetekbe a csatorna állapota miatt!

Mikor vehetjük hasznát a kamerás csatornavizsgálatnak?

Csatorna kamerázás - csatornavizsgálat Nem folyik le a lefolyó? Eldugult a WC? Esetleg feltűnt, hogy sokkal nagyobb lett az elmúlt időszakban a vízszámlája? Akkor bizony valami probléma lehet a csatorna csövekkel! Mit lehet tenni ebben a helyzetben?

Első lépésként a dugulást megpróbálhatja helyreállítani, például bevethet különböző lefolyótisztítókat. De előfordulhat, hogy a dugulás, vagy repedés sokkal mélyebben van, mint amire számított. Ha ilyen problémába ütközik, mindenféleképpen forduljon szakemberhez!

Cégünk pontosan a csatornázással, illetve a vízvezeték rendszerekkel kapcsolatos problémákra kínál megoldást. Kamerás csatornavizsgálatunkkal képesek vagyunk mindenféle hiba okát feltárni, milliméter pontossággal és azonnali diagnózist felállítani a probléma kezelésére. Természetesen a fennálló problémát nem csak azonosítjuk, de meg is oldjuk! Ne hagyja, hogy ezek a kellemetlen események sokkal több időt vegyenek el, mint amennyi szükséges!

Ha kamerás csatornavizsgálatunk felkeltette az érdeklődését, vagy egyéb szolgáltatásainkat venné igénybe, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk a rendelkezésére!

Mire jó még a csatornakamerázás?

Csatorna kamerázás - csatornavizsgálat
A csatornakamerázás egy modern, költséghatékony és praktikus lehetőség arra, hogy a szakemberek felmérjék a szennyvíz- és csőhálózatok, különböző aknák állapotát, illetve meghatározzák azok nyomvonalát. Csatornakamerázással egyrészt sikeresen beazonosíthatóak az észlelt hibák és sérülések pontos okai és forrásai, de arra is kiválóan lehet használni ezt az eljárást, hogy a komolyabb baleseteket, zavarokat és sérüléseket meg lehessen előzni.

A kamerás csatornavizsgálat segítségével ugyanolyan hatékony hibaelhárítás és lokalizálás valósítható meg, mint a hagyományos módszerekkel, viszont a megrendelő alacsonyabb költségekkel számolhat, hiszen a bontás csak egy meghatározott ponton válik szükségessé. Ezáltal a környezet nyugalmát sem kell megzavarni a kelleténél hosszabb ideig és minimalizálható a helyreállítás időtartama.

Válassza az ésszerű megoldást, és kérjen kamerás csatornavizsgálatot, ha karbantartásról vagy hibaelhárításról van szó! Megadott elérhetőségeinken azonnal időpontot egyeztethet munkatársainkkal!

Felújítás? Hívjon minket!

Csatorna kamerázás - csatornavizsgálat
A felújítások során legtöbbször érdemes a csatornahálózathoz tartozó csőcseréket, javításokat is elvégezni egy úttal, hiszen ha már eleve megbontjuk a burkolatot, akkor nem kerül plusz pénzbe és energiába a csőtörés megelőzése. Azonban az is igaz, hogy vannak olyan esetek, amikor valójában még semmi szükség nem lenne arra, hogy a csőcserére is beruházzunk.

Nem tudja, hogy mit tegyen? Kérjen kamerás csatornavizsgálatot! Ha nincs tisztában pontosan a frissen vásárolt ingatlan csővezetékeinek korával, vagy ha a felújítás során biztosra szeretne menni, akkor hívjon minket bátran! A kamerás csatornavizsgálat segítségével jelentős pénzösszeget spórolhat, hiszen könnyedén kiderülhet, hogy nincs is szükség csőcserére, vagy csak éppen azokon a szakaszokon kell megtenni, ahol problémát észlelünk.

Miért is bízna egy szimpla elképzelésben, miközben valóban meggyőződhet a csövek állapotáról a kamerás csatornavizsgálat segítségével? Keressen minket bizalommal Ön is, és vegye igénybe szolgáltatásunkat!

Csatornakamerázás, videokamerás csatornavizsgálat kárigény érvényesítéséhez!

Csatorna kamerázás - csatornavizsgálat
A csatornakamerázás, másik nevén a videokamerás csatornavizsgálat sok mindenre jó, többek között arra is, hogy segítsen az esetleges kivitelezési hibákat felderíteni. Nemcsak a dugulás okozhat problémát egy csatornarendszerben, vagy vízvezetékrendszerben, hanem előfordulhat, hogy az alapokkal van a probléma. Építkezés, felújítás után sok gond adódik a vízvezetékrendszerrel, de semmi nem utal dugulásra? Többször is vízszerelőt kell hívni, újra és újra felüti a fejét a probléma, de még mindig nincs megoldás?

Hívjon minket bizalommal, mert mi segíthetünk Önnek abban, hogy a vízellátás ne akadozzon, a vízhasználat pedig újra egyszerű és problémamentes lehessen! Ezt nagyon egyszerűen meg tudjuk oldani videokamerás csatornavizsgálat segítségével. A csatornakamerázással bárhol megtaláljuk a hibákat a rendszerben, és pontosan meghatározzuk, mi a gond. Ennek köszönhetően fény derülhet olyan kivitelezési hibákra is, amiért a tulajdonos kárigényt jelenthet be.

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és végeztessen videokamerás csatornavizsgálatot profi csapattal!