Víz,- és szennyvízrendszerek javítása, kiépítése, teljes kivitelezéssel

A szennyvíz tisztítás módszerei

A szennyvíz modern, iparosodott életünk mindennapi jelensége. A technika fejlődésével az ember megtalálta a módját annak, hogyan szabaduljon meg a keletkező szennyvíztől, sőt, kifejlesztette, hogyan tisztítsa meg azt, és tegye újra felhasználhatóvá.

Tudta, hogy szennyvíz és szennyvíz között is van különbség? Megkülönböztetünk ipari és háztartási szennyvizet.

A szennyvíztisztításnak három típusa létezik:

  • Elsőfokú szennyvíztisztítás, más néven mechanikai tisztításkor ülepítők, szűrők vagy rácsok alkalmazásával távolítják el a vízből a szilárd szennyeződéseket.
  • Másodfokú szennyvíztisztítás, más néven biológiai tisztításkor a vízben már eredetileg jelen lévő mikroorganizmusokat szaporítják el, melyek aztán lebontják a szennyvízben talált szerves anyagokat.
  • Harmadfokú szennyvíz tisztítás alkalmazásakor a másodfokú tisztítás során visszamaradó szervetlen anyagokat is eltávolítják a vízből. Ez a módszer még igen ritka, főleg magas anyagi költségei miatt, pedig természetes eredetű befogadó vizek esetében igen hasznos és környezetbarát eljárás.

Cégünk vállalja víz – és szennyvízrendszerek kiépítését, megbízható szaktudással és profi csapattal. Keressen minket a megadott elérhetőségek bármelyikén és mi gondoskodunk a szükséges szennyvízrendszer kiépítéséről és beüzemeléséről!

Víz- és szennyvízrendszerek javítása és kiépítése

A víz tisztítása napjaink egyik központi feladata, hiszen a Föld energiakészleteinek felélésével egyre jobban kimerülnek ezek az erőforrások. Az éltető víz is ezek közé tartozik, mégpedig az egyik legfontosabb a bolygó ajándékai közül. Ezért fontos, hogy ne pazaroljuk, hanem becsüljük meg minden cseppjét.

Ennek az egyik lényeges mozzanata a víz, illetve a szennyvíz tisztítása, annak érdekében, hogy nemcsak emberi fogyasztásra legyen alkalmas, de újbóli felhasználásra is igénybe lehessen venni. Ebben nyújt szakszerű és profi segítséget cégünk, ugyanis szolgáltatásaink között víz- és szennyvízrendszerek kiépítése és szervizelése is megtalálható. Csapatunk felkészült és tapasztalt, így minden esetben személyre szabott, a körülményeket figyelembe vevő rendszert építünk ki.

Rendeljen tőlünk Ön is víz- és szennyvíztisztító rendszert, hogy gazdaságosan, gyorsan, mégis hatékonyan tudja a tisztítás folyamatát megvalósítani! Bátran keresse szakembereinket akkor is, ha már kiépített rendszere javításra vagy ellenőrzésre szorul!