Folyékony hulladék szállítás (lásd: szállítható hulladékok)

Folyékony hulladék szállítás

Folyékony hulladék szállítás (lásd: szállítható hulladékok)

Vállaljuk a településeken vállalatoknál, ipari létesítményeknél keletkező, zárt műtárgyakban összegyűjtött folyékony hulladékok szippantását, elszállítását és a befogadó helyekre történő elhelyezését. A szolgáltatás ára mindezen tételek díját együttesen tartalmazza.

Cégünk rendelkezik az ehhez szükséges hatósági engedélyekkel és befogadói nyilatkozatokkal.

Cégünk igyekszik eleget tenni vállalatok, önkormányzatok részére havaria esetén is, pl. árvíz, belvíz és egyéb környezeti katasztrófák okozta károknál.

Folyékony hulladék szállítás

Folyékony hulladék szállítása

Folyékony hulladék szállítása rövid határidővel, kedvező áron – ha fontos a környezet védelme.

A folyékony hulladék szállítása gyakorlatilag a szennyvíz elszállítását jelenti, ám természetesen akadnak egyéb, folyékony hulladékok is, amelyek kezelés nélkül rendkívül ártalmasak lehetnek a környezetre nézve. Ilyen lehet például az éttermekben felgyűlő, használt sütőolaj is, de más típusú cégek esetében is lehetséges a különféle szennyezőanyagok előfordulása, amelyeket el kell szállítani a befogadóhelyekre.

Amennyiben folyékonyhulladék-szállításra lenne szükség, forduljon cégünkhöz bizalommal! A jogszabályi és környezetvédelmi előírásoknak mindenben megfelelve végezzük el a feladatot, méghozzá a lehető legrövidebb időn belül, áraink pedig igen kedvezőek, ezért mindenképp megéri bennünket választania!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a folyékony hulladék elszállításával, illetve, ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Cégünk vállalja folyékony hulladékok elszállítását 8m3 -es  autóval!

Folyékony hulladék szállítás

Folyékony hulladék szállítás igénybe vételével nem lesz gondja a környezetvédelemre!

Minden cég érdeke, hogy ne hanyagolja el a gyártás, termelés során keletkező hulladék kezelésének kérdését. Egyértelműen negatív következményekkel járna, ha a hulladék gyűjtése, szállítása és kezelése nem kapna elég figyelmet.

Bizonyára Ön sem szeretné, ha a cégéről negatív hírek jelennének meg ezzel kapcsolatban. Legyen felelősségteljes a hulladék kérdésben is! Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe cégünk szolgáltatásait folyékony hulladék szállítással kapcsolatban! Ha minket választ partneréül, biztos lehet abban, hogy mindig időben elkészülnünk a folyékony hulladék szállítás feladatának ránk eső részével. Foglalkozunk a vállalatok területén keletkező, különféle folyékony hulladék szippantásával és elszállításával, valamint a kijelölt helyeken történő elhelyezésével.

Ha érdekli az ajánlatunk, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön a folyékony hulladék szállítás részleteiről!

Folyékony hulladék szállítás

Hulladékkezelési Engedélyszám: PE/KTF/4502-9/2017.
KTJ szám: 101425996
KÜJ szám: 101429199

Szállítható hulladékok megtekintése

Engedélyünk megtekintése