Szennyvíz, – és csapadékcsatorna aknaépítés

Aknaépítés, telepítés, valamint javítás polipropilén és KG PVC anyagból.

Szennyvíz,- és csapadékvíz aknák építése, kivitelezése egyedi és normálméretezéssel nagy teherbíró képességgel KG-PVC műanyagból.

Előnye:

  • környezetbarát
  • nagyon hosszú élettartam
  • előre legyártott befolyási és elfolyási szögekkel és csatlakozási átmérővel
  • fagy és vegyszerálló.
  • változtatható méretezés
  • terepviszonyokhoz igazítható

A telepítéseket gépi és kézi erővel oldjuk meg, valamint teljes tereprendezéssel adjuk át.

A munkálatok során szükségessé váló forgalomkorlátozásról gondoskodunk!

Az ár a helyszíni szemle és a felmérés után adható meg!

Miért jó a szennyvízakna kiépítése?

Magyarország egyedi szennyvízkezelésére leginkább az úgynevezett szennyvízgyűjtő aknákban való tárolás a jellemző. A szennyvízgyűjtő aknában felgyülemlett anyagot szippantó kocsival eltávolítják, és a szennyvíz tisztítóba szállítják.

Gyakran előfordul, hogy a szennyvízaknákat nem strapabíró anyagból készítik, így gyakran hamarabb elhasználódnak, mint kellene. Ilyenkor túlzott mértékű szivárgással szennyezik a talajt, vagy a nem megfelelő elvezetéssel a híg szennyvíz megragad az aknában, és miután túltelítődik a felesleges szennyvíz, az akna tetején tör utat magának fertőzésveszélyt, és nem elhanyagolható szagokat okozva. Ha ilyen történik, akkor általában a szennyvízakna elzsírosodott és ezen a folyamaton már a gyors szippantás sem jelent megoldást, mert a probléma folyamatosan meg fog ismétlődni.

Ezeket a kellemetlen esetek könnyel elkerülheti, ha a mi szolgáltatásunkat választja! Szennyvízaknáink jó minőségű anyagból készülnek, mely ellenáll a környezeti változásoknak és vegyszereknek, ezen felül nagy teherbíró képességgel, környezetbarát kivitelezéssel is rendelkeznek.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban keressen minket bátran, munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére!