Vendéglátóhelyet nyit, vagy élelmiszerek készítésével foglalkozik? A zsírfogó aknák kiépítése és tisztítása elengedhetetlen feladat sok esetben. Bízza ránk!

A tiszta víz biztosítása, valamint a szennyvíz megfelelő módon történő elvezetése egyaránt lényeges. Számos helyen kerül sor zsíros eszközök tisztítására, egyéb anyagok eltávolítására, amikor nagy figyelemre van szükség. Ha ezek a vezetékekbe kerülnek, dugulás és más problémák alakulhatnak ki, amit biztos, hogy Ön sem szeretne.

Ennek megelőzése érdekében nem maradhat el a zsírfogó aknák kiépítése, amely során speciálisan kialakított szerkezetek elhelyezésére kerül sor. Ezek segítségével hatékonyan szűrhetőek a zsíros, olajos anyagok, így nem távoznak a szennyvízzel együtt.

Ha hozzánk fordul, szakszerűen és rövid időn belül oldhatja meg a telepítést. Fáziselválasztás során szétválasztódik a szennyvíz, a zsírfogó meggátolja a csatornahálózat elzsírosodását, és ezt védi az iszap összegyűlésétől is.

A konyhai lefolyóvezetékek fontos eszközei a zsírfogók, amelyeket kötelező használni. Éttermekben, és más, élelmiszerekkel foglalkozó munkaterületeken is nélkülözhetetlen a használatuk. A konyhák működéséhez szükség van a megfelelő engedélyek beszerzésére, amelyek mindegyikét nem kaphatja meg, ha nem áll a rendelkezésére zsírfogó tartály.

Problémamentesen, az előírások szerint működtetheti a zsírfogót, ha felveszi velünk a kapcsolatot. Nem csak a zsírfogó aknák forgalmazásával foglalkozunk, hanem elvégezzük a kiépítést, majd a meghatározott időközönként elengedhetetlen zsírfogó tisztítást is. Ezáltal mindent megbízható kezekben tudhat.

Kerülje el a rendszerek tömítődését, és az egyéb problémák kialakulását! Különítse el a zsíros anyagokat, ami nem okozhat gondot zsírfogó alkalmazásával! Érdemes hozzánk fordulni, ugyanis teljes körű segítséget kap. Nagy tapasztalattal vállaljuk a zsírfogó aknák kiépítését és tisztítását is. Korszerű háttérrel rendelkezünk, így minden adott a feladatok gördülékeny elvégzéséhez. Keressen bennünket bizalommal!