Zsírfogó aknák forgalmazása és tisztítása teljes körű szolgáltatás keretein belül! A beszerzés, a telepítés és a tisztítás kapcsán is számíthat ránk!

A jogszabály kimondja, hogy minden étteremnek zsírfogó aknát kell telepítenie és használnia a tevékenysége során. Ezzel megakadályozható, hogy zsír, illetve más szennyeződés kerüljön a csatornahálózatba ami eltömítené azt és nem utolsó sorban a környezetet is károsítaná. Cégünk egyik fő tevékenysége a zsírfogó aknák forgalmazása, de ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk ezzel kapcsolatban.

A zsírfogó aknák forgalmazása mellett ugyanis vállaljuk a telepítést is, illetve gondoskodunk a zsírfogó tisztításáról, amire rendszeresen sort kell keríteni. Az ennek során keletkező anyagot az előírások szerint elszállítjuk az erre kijelölt fogadóhelyre. Ügyfeleinknek nem kell másik céget keresniük a zsírfogó aknákkal kapcsolatos semmilyen feladathoz.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat vagy kérdései merültek fel, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!