A Womás csatornatisztítás nem csak a leggyorsabb módszer a dugulás elhárítására, de az egyik leghatékonyabb is egyben!

Ha a csatorna eldugul, az nem csak egy apró kellemetlenség; komoly problémák is származhatnak belőle, ráadásul nem csak az ingatlanon belül, hanem az udvaron, vagy az utcán is előfordulhat. A csatornákba bekerülhetnek a falevelek és más szennyeződések, amelyek megakadályozhatják a víz lefolyását. A rácsok felszerelése némiképp könnyíthet a helyzeten, hiszen megakadályozza a nagyobb méretű szennyeződések csatornába jutását, ám sajnos még így is viszonylag gyakran kell kitisztítani a csatornákat. Ha a leghatékonyabb megoldás kerül szóba, akkor a Womás csatornatisztítás a legtöbbször említett módszer!

Mivel a megfelelő használat csak ideig-óráig jelenti a csatorna használhatóságának megőrzését, a csatornatisztítás bizonyos időközönként akkor is elengedhetetlenné válik, ha semmilyen probléma nem észlelhető – nevezzük ezt karbantartásnak, avagy megelőzésnek, ami szintén lényeges, hiszen azt, hogy lassabban folyik le a víz a szokásosnál, nem mindig érzékeljük, ám, ha mégis, akkor tudhatjuk, hogy rövid időn belül bekövetkezik a dugulás is. A Womás csatornatisztítás természetesen karbantartásra is alkalmas, ami a működésének köszönhető.

A Woma csatornatisztító gép erős, magas nyomású vízsugarat juttat a rendszerbe. A nagy nyomásnak köszönhetően a lerakódások feloldódnak, majd távoznak a csőből. A készüléket elsősorban kültéri dugulások esetén szokás alkalmazni, azonban néhány esetben használható épületen belül is. Külön tartály gondoskodik a megfelelő mennyiségű víz biztosításáról, és a módszer környezetbarát, hiszen a Womás csatornatisztításhoz nincs szükség vegyszerekre, csupán vízzel történik a csatornatisztítás.

Bízza szakembereinkre a csatornatisztítást, hogy minél hamarabb megszűnjön a probléma! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szüksége lenne Womás csatornatisztítási szolgáltatásainkra, illetve, ha kérdést szeretne feltenni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!