Előfordul, hogy a dugulás elhárítás csak szakszerű segítséggel, speciális eszközökkel lehetséges. Cégünk ilyenkor is a bontás nélküli megoldásra törekszik.

Bizonyára mindenki szembesült már olyan problémával, hogy eldugult a lefolyó és a víz bosszantóan lassan megy le, rosszabb esetben egyáltalán nem tud lefolyni. Ilyenkor természetes, hogy az ember megpróbálja saját kezűleg megoldani a gondot, pumpával, boltban kapható lefolyótisztítóval, illetve kézi erővel. Ez persze sajnos nem mindig vezet eredményre.

Ha a hagyományos, házi módszerek nem működnek, mindenképp szakszerű dugulás elhárításra van szükség. De mi okozhatja azt, hogy már nem lehet saját kezűleg boldogulni a dugulás elhárítással?

A leggyakoribb ok, hogy valami olyan, általában nagyobb méretű tárgy kerül a lefolyóba, ami egy ideig lejjebb tud menni, de ott elakad és visszafelé sem lehet már kiszedni. Ez lehet például egy pelenka vagy egy egészségügyi betét a WC-ben, nagyobb ételmaradék a konyhai lefolyóban. Ezeket nem tudja feloldani egyetlen vegyszer sem, ezért mindenképp szakszerű dugulás elhárításra lesz szükség.

Az sem ritka jelenség, hogy az ember nem foglalkozik a kisebb dugulással, csak akkor próbál megoldást keresni, amikor már jóval nagyobb a baj. Ha azt veszi észre, hogy picit nehezebben megy le a víz, akkor érdemes bevetni a házi módszereket. Egy kisebb akadályon könnyen fennakad más is, ami egyébként gond nélkül távozna a csatornán és szépen, fokozatosan eltömődik a teljes rendszer. Ilyen esetben már biztosan szakemberre lesz szükség a dugulás elhárításához.

Sokan azért halogatják a szakember felkeresését, mert attól tartanak, mindenképp falat kell majd bontani. Ez azonban napjainkban már egyáltalán nem jellemző, ugyanis a magasnyomású tisztítás az esetek többségében tökéletes megoldást nyújt.

Amennyiben Ön olyan céget keres dugulás elhárításhoz, ami bontás nélkül, gyorsan elhárítja a problémát, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, a legkorszerűbb technológiákkal állunk rendelkezésére!