folyékony hulladék szállítás általában a zárt szennyvíz tárolókból történik. Amikor a tároló kapacitása végéhez közeledik, olyan cég szolgáltatását kell megrendelni, ami rendelkezik a szükséges engedélyekkel és berendezésekkel is a folyékony hulladék szippantásához, valamint az elszállításához is.

A folyékony hulladék fogalma a szennyvizet foglalja magába, ami változatos összetételű lehet, attól függően, hogy ipari, kommunális jellegű stb. Bármilyen az összetétele a folyékony hulladéknak, fontos, hogy ne kerüljön se természetes vízbe, se pedig a közmű hálózatba. A folyékony hulladékban lehetnek különböző vegyszerek, savak és lúgok, iszap, tűzveszélyes anyagok stb. is. Megkülönböztethetünk veszélyes és nem veszélyes hulladékot is,  bizonyos esetben előkezelésre és újrahasznosításra is lehetőség van. A környezetvédelmi jogszabályokat betartva kell megtörténnie a folyékony hulladék szállításnak.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ha gyors, megbízható és megfizethető áron igénybe vehető szolgáltatást keres folyékony hulladék szállításhoz!