Folyékony hulladék szállítását vállaljuk vendéglátó egységekből, élelmiszeripari területről is. Részletes tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal!

Ételek, élelmiszerek előállítása során rengeteg hulladék keletkezik, legyen szó akár egy gyártóüzemről, akár egy vendéglátó egységről. Fontos, hogy a cég gondoskodjon ennek szakszerű kezeléséről és elszállításáról.

Ez persze nem mindig olyan egyszerű, mint ahogy elsőre hangzik, főleg a folyékony hulladékok esetében. De mi is ez pontosan, milyen folyékony hulladékok keletkezhetnek élelmiszeripari területen?

  1. Hús, hal és egyéb állati eredetű élelmiszerek előkészítéséből, és feldolgozásából származó hulladék.
  2. Gyümölcs, zöldség, gabonafélék, étolaj, kakaó, kávé, tea és dohány előkészítéséből és feldolgozásából, konzervgyártásból, élesztő- és élesztőkivonat készítéséből, melasz-feldolgozásból és fermentálásából származó hulladék.
  3. Tejipari hulladék.
  4. Alkoholtartalmú vagy alkoholos italok termeléséből származó hulladék.

Különös kezelést igényel ezen kívül az olajos, zsíros keverék. Fontos, hogy elkerüljük ezen hulladékoknak a csatornába jutását, mert egyrészt eldugítják azt, másrészt a környezetbe kikerülve rendkívül károsak az élővilágra.

A folyékony hulladék szállítást a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően kell végezni, ezért érdemes szakemberre vagy erre szakosodott cégre bízni. Az Aqua-Start Kft. rendelkezik a nem veszélyes folyékony hulladékok szállításához szükséges engedéllyel, a szolgáltatást pedig biztosítjuk ipari létesítmények és vendéglátó egységek részére is.

Kedvező árakkal és rövid határidővel állunk rendelkezésére, és ügyfeleink természetesen hosszú távon is számíthatnak ránk. Szolgáltatásunk teljes körű, az ár tartalmazza a folyékony hulladék szippantását, elszállítását és a befogadó helyen történő elhelyezését is.

Amennyiben a folyékony hulladékok szállítása kapcsán érdeklődik, forduljon hozzánk bizalommal, csapatunk mindenben segít! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és válaszolnak a felmerülő kérdéseire.