A duguláselhárításra nem kell sort keríteni, ha ügyel a lefolyók tisztaságára. Előzze meg a problémát körültekintő szaniter használattal!

duguláselhárítást ritkábban kell megrendelnie szakembertől, ha ügyel arra, hogy semmi olyan ne kerüljön a lefolyókba, ami nem oda való. Ezt nem is olyan könnyű betartani, mert sokszor nem is gondolnánk, hogy mi az, aminek semmi keresnivalója nincs a mosogatóban, a wc-ben vagy a kádban.

A túl sok mosószer, olaj egy idő után dugulást tud okozni, a csomagolása szerint eldobható törlőkendő, wc papír guriga nem köthet ki a wc-ben. A túl sok papír se vezet semmi jóra, a hajszálak és az ételmaradék nem kérdés. A duguláselhárítás megelőzéséhez érdemes a karbantartást és a felújítást is alkalmanként megszervezni, mert a régi, vízköves csövek sem tudják úgy átengedni a vizet, mint az új vízvezetékcsövek.

Még így is megtörténhet a dugulás, de szerencsére a lefolyó jó kezekben van, ha minket keres a duguláselhárítással! A szolgáltatásainkról érdeklődjön az egyik elérhetőségeinken!