duguláselhárítás többféle módszerrel történhet, de egy dolog minden helyzetben egyforma, szakszerű és gyors megoldásra van szükség!

Dugulás lényegében bárhol előfordulhat, függetlenül attól, hogy régi vagy új csővezeték rendszerről van szó. Ám attól függően, hogy milyen környezetben jelentkezik a kellemetlenség, más-más technika alkalmazására van szükség. WC-k, mosdók, mosogatók és padlóösszefolyók esetében gépi spirálos duguláselhárítás jelenthet megoldást, míg konyhai rendszerek esetén egészen másra van szükség. Utóbbi esetben a beltéri magasnyomású csőtisztítás jelenti a legjobb megoldást, az ugyanis lényegében a zsírtalanítást is magába foglalja. Az eljárás segítségével eltávolíthatóak a csővezeték falára tapadt zsír és olaj lerakódások, így lehet teljes körű segítséget nyújtani az ügyfeleknek. A duguláselhárítás valamennyi esetben korszerű berendezések használatát igényli, hiszen ez garantálja a maximálisan hatékony munkát.

Ha professzionális megoldásra van szüksége, és nem szeretne sokáig kompromisszumot kötni a kellemetlen szituációval, forduljon hozzánk bizalommal!