Dugulás elhárítás rövid idő alatt, nagy tapasztalattal, korszerű eszközökkel! Ránk számíthat, ha probléma adódott a lefolyóval, hívjon minket bizalommal!

Sajnos bárhol előfordul, hogy eldugul a lefolyó. Persze érdemes rá odafigyelni, hogy mit öntünk bele, mert sok esetben a csatornába kerülő, de nem odavaló dolgok okozzák a problémát: gyakoriak a pelenkák, egészségügyi betétek, nagy mennyiségű haj, ételmaradékok, de sokszor az idők folyamán összegyűlő olajos, zsíros lerakódások a ludasak. Ha házilag, a boltokban kapható tisztítószerekkel nem boldogulunk a problémával, akkor mindenképp hívjunk szakembert a dugulás elhárításhoz, ne próbálkozzunk egyéb alternatív módszerekkel, mert a csőrendszer is megsérülhet! Hogy addig is, amíg a szakember kiérkezik, mi mindent érdemes tenni? Az alábbiakban ehhez adunk hasznos tippeket.

Ha tudjuk, akkor a dugulás elhárításáig ne használjuk az adott lefolyót! Ez tovább fokozhatja a problémát, és súlyosabb esetben az is előfordulhat, hogy a víz nem tud lefolyni és elárasztja a lakást. Mielőbb érdemes felvenni a kapcsolatot a szakemberrel, hogy a lehető leghamarabb megszabadulhassunk a gondtól. A dugulás elhárításhoz érdemes egy kis helyet csinálni: a környékről pakoljunk el, biztosítsunk elég teret a munkához! Vigyünk oda rongyokat, amiket nem sajnálunk, készítsünk vödröket, hogy az esetlegesen kifolyó vizet össze lehessen gyűjteni. Gondoljuk végig, hogy hol kell elzárni a vizet a problémás részen és tegyük hozzáférhetővé az elzáró csapot is!

dugulás elhárítás általában viszonylag gyorsan megoldható, csak a megfelelő eszközök kellenek hozzá. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik e téren és a legkorszerűbb technológiával dolgozunk. Amennyiben kedvező árú, gyors dugulás elhárítást szeretne, jó helyen jár!

Hívjon minket bizalommal, ha eldugult a lefolyó vagy a csatorna! A megadott elérhetőségeink bármelyikén készséggel állunk rendelkezésére, a kapcsolatfelvételt követően pedig igyekszünk mihamarabb a helyszínre érkezni és megkezdeni a dugulás elhárítást.