Nem folyik le a kádban vagy a csapban a víz? Eldugult a mosogatója? Újra használhatja, ha hozzáértő szakembereinkre bízza a dugulás elhárítását.

A családok életében óriási problémát jelent, ha eldugul a mosogató. A lakók nem tudják a konyhát megfelelően használni, és a mindennapi teendőket ellátni.

Az éttermekben és más szolgáltatóhelyeken ez a kellemetlenség meglehetősen megnehezíti, vagy akár lehetetlenné is teszi a munkavégzést. Ha azt tapasztalja, hogy nem folyik le a víz, akkor hívja szakembereinket, és rövid idő alatt újra használhatóvá válik a rendszere! 

A fürdőszobákban működő mosdók, kádak és zuhanyzók lefolyója eltömődhet a különböző szennyeződések miatt. A házilag végzett tisztítások gyakran nem vezetnek eredményre, vagy csak ideiglenes megoldást jelentenek. Még nagyobb a probléma, ha a wc használata válik lehetetlenné.

Cégünk munkatársai vízvezetékszerelők, így nagy tapasztalattal segítünk kideríteni, hogy pontosan hol van az akadály a víz útjában. Szükség esetén kamerát is alkalmazunk, ami lehetővé teszi a csőrendszer teljes feltérképezését.

Többféle módszerrel dolgozunk, amelyek közül mindig a legcélravezetőbbet választjuk ki. Figyelembe vesszük, hogy kültéren vagy beltéren történt az eltömődés, mekkora a csővezeték átmérője, és milyen az állapota.

Sokféle szennyeződés okozhat dugulást, és előfordulhat, hogy szükség van zsírtalanításra is. Korszerű eszközeink segítségével rövid idő alatt elvégezzük a dugulás elhárítását, és újra használhatóvá válik a rendszer.

Szakembereink hasznos tanácsokkal látják el a tulajdonost annak érdekében, hogy megelőzhetőek legyenek a később felmerülő gondok. Nem csak a lakásokban, a családi házakban, hanem a munkahelyeken, az intézményekben is nagyon fontos, hogy megfelelően ellássa a feladatát a vízvezetékrendszer, ne állja semmi a víz útját, és az emberek használni tudják a zuhanyzókat, a mosdókat.

Nagy előnyt jelent, hogy bontás nélkül van lehetőség erre a karbantartó munkára, ami megkönnyíti és olcsóbbá teszi a feladatok elvégzését.

Bízza a dugulás elhárítását szakképzett, tapasztalt munkatársainkra! Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink valamelyikén, hogy minél hamarabb megoldódjon a felmerült probléma!