Csatornatisztítás womával rövid határidő alatt, megfizethető áron – forduljon hozzánk Ön is, ha súlyos dugulással áll szemben!

Csatornadugulások időnként előfordulnak még akkor is, ha mindig nagyon körültekintően járunk el. Van, hogy a probléma egy egyszerű csatornatisztító szer bevetésével megoldódik, azonban vannak olyan esetek, amikor ennél komolyabb technológiára van szükség.

Az egyik legnagyobb hatékonysággal bíró csatornatisztítási módszer a womázás, ami olyankor is segít, amikor más technikák csődöt mondtak. A woma egy olyan berendezés, ami nagynyomású vízzel tud minden szennyeződést szinte kisöpörni a csatornából. A maximum 300 mm átmérőjű csatornák duguláselhárítását 130 bar nyomással, míg az ennél nagyobbakét 160 bar nyomással végezzük, szükség esetén pedig szippantó járművet is bevetünk.

Amennyiben kérdése merült fel a womával kapcsolatban vagy szeretné igénybe venni a csatornatisztítást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!