Üzem csatornarendszerének ellenőrzésére van szükség? Ingatlana szennyvizének elvezetésével van gond? Szakembereink speciális módszerrel elvégzik a csatornatisztítást.

A csatornáknak kiemelt szerepük van a szennyvíz, az ipari víz, és a belvíz elvezetésében. Nem csak a lakosságot és az ipart szolgálják ki, hanem lényegesek a környezet megóvását illetően is. A műszaki szempontok mellett meg kell felelni a közegészségügyi elvárásoknak. A feladatukat csak akkor láthatják el, ha jó az állapotuk, és nincs bennük semmiféle eltömődés.

A csatornatisztításhoz szakértelemre, és speciális berendezésekre van szükség, ezért ezzel a kéréssel érdemes hozzánk fordulni. Eleget teszünk a cégek, a magánszemélyek és az önkormányzatok igényeinek egyaránt. Elvégezzük a helyszíni felmérést, megvizsgáljuk a csővezeték állapotát, és felderítjük a szennyezettség mértékét. A megfigyeléseket alapul véve alkalmazzuk a legmegfelelőbb módszert a szükséges berendezések segítségével.

A munkánkat támogatja a csatornavizsgáló kamera, amivel jól ellenőrizhető a folyamat is. Speciális tisztítófejjel még precízebb munkát tudunk végezni. A nagy nyomás alkalmazása növeli a hatékonyságot. Amennyiben igény van rá, szippantó gépjárművel is tudunk a helyszínre érkezni. Szolgáltatásunk teljes körű, és biztosítja a csatornarendszer megfelelő használatát.

Ha az épület lapostetős, és megoldást keres a csapadék elvezetésére alkalmas eszköz tisztítására, ebben az esetben is kereshet bennünket. Tapasztalattal vállaljuk az árkok tisztítását, amely során biztosítjuk a kézi és a gépi erőt, valamint a hulladék elszállítását is.

Oldja meg könnyen, rövid időn belül, megbízhatóan a felmerült problémát, és előzze meg a további kellemetlenségek kialakulását! Keressen bennünket bizalommal, ha csatornatisztításra van szükség! Hasznos tanácsokkal látjuk el, és korszerű eszközökkel végezzük a munkánkat. Készséggel állunk a rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken, és a megfelelő felszereléssel, a lehető leghamarabb érkezünk a megadott helyszínre.