Csatornatisztítással foglalkozó céget keres? Földmunkára is szükség van a duguláselhárítás mellett? Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ezen a területen.

A lakott és az ipari területeken mindenhol alapvetően fontos a szennyvíz elvezetésének megoldása, valamint a csapadék elfolyásának biztosítása. Komoly problémát okoz, ha nem megfelelően működik a rendszer, ezért érdemes időszakonként ellenőrzéseket kérni, dugulás esetén pedig tanácsos azonnal szakembereket hívni.

A csatornatisztítást már régóta végezzük, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, és igazodunk az elvárásokhoz. Szakembereink felelősségteljesen és precízen végzik a munkájukat, eszközeinket és gépeinket pedig az évek során folyamatosan megújítjuk. Felhasználjuk a legújabb technikai lehetőségeket annak érdekében, hogy minél rövidebb idő alatt érjük el a várt eredményt. Helyszíni szemle és felmérés után céltudatosan látunk neki a teendőknek, és mindig a legmegfelelőbb módszert választjuk. A csövek állapotának feltérképezéséhez videokamerát használunk, így teljes mértékben pontos képet kapunk a fennálló helyzetről.

Professzionális csatornamosó berendezéseinkkel rendkívül jól el tudjuk látni a feladatokat. Kereshetnek bennünket önkormányzatok és cégek is. Megoldjuk az eltömődés miatt kialakult problémát, és újra jól használhatóvá válik a rendszer.

Szükség esetén szippantógépjárműveket is biztosítunk, így nem kell máshol megrendelni ezt a szolgáltatást. Az árkok tisztításával lehetővé válik a csapadék elfolyása, így nem okoz gondot a nagyobb mennyiségű eső elvezetése sem. Tevékenységünket kézi és gépi erővel folytatjuk, igény szerint, és az adott gondnak megfelelően tudjuk a szükséges felszerelést biztosítani.

Használja ki a korszerű módszerek előnyeit a segítségünkkel! Bízza ránk a helyszíni felmérést, majd a probléma mihamarabbi elhárítását! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy gördülékenyen, költséghatékonyan kerüljön sor a teendők, így a csatornatisztítás gyors ellátására is. Tudjon meg többet a tevékenységünkről, és vegye fel velünk a kapcsolatot!