csatorna tisztítására bizonyos időközönként rendszeresen szükség van, hogy elkerülhetőek legyenek a dugulással kapcsolatos problémák.

Csatornázásra mindenhol szükség van, mivel a szennyvíz elvezetése, összegyűjtése és tisztítása közegészségügyi kérdés, és ez nem csak az otthonokban, de az ipari területeken is így van. A csatornatisztítás hiánya tehát nem csak a mindennapi életet, de a munkát is képes megnehezíteni. Számos probléma merülhet fel, ha nem történik meg időnként a csatornák tisztítása, és mindegyik komoly gondokat okozhat, épp ezért érdemesebb megelőzni ezeket.

Csatornatisztításra szükség lehet például akkor, ha a csatorna elkezd megsüllyedni, illetve akkor is, amikor a csatornaelvezető rendszerek – vagyis az aknák és lefolyók – törmelékkel, falevelekkel, gyökerekkel, sárral, iszappal, stb. telítődnek; ebben az esetben haladéktalanul szükség van a csatorna tisztítására. Érdemesebb ezeket megelőzni, és időnként csatornakamerázással leellenőrizni a csatorna állapotát, majd szükség esetén tisztíttatni is azt.

Ha szeretné megelőzni a problémákat, illetve, ha azok már kialakultak, cégünk rövid határidővel vállalja a csatornatisztítást. Magánszemélyeket és cégeket egyaránt kiszolgálunk Nyugat-Magyarország egész területén. Professzionális csatornatisztító berendezéssel, illetve szippantó gépjárművel is rendelkezünk, a csatornák tisztításához pedig úgynevezett Woma technológiát használunk, ami lehetővé teszi a dugulás gyors és hatékony megszüntetését. Emellett csatornakamerázással, vagyis bontás nélkül határozzuk meg a probléma helyét és okát, és amennyiben nem gyökérbenövésről van szó, egyszerűen meg is oldjuk azt. Rendelkezünk a szükséges hatósági engedélyekkel és felelősségbiztosítással is. A csatornatisztítás rendszeres ismétlésével elkerülheti a komolyabb problémák kialakulását, és akár még spórolhat is vele!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szüksége lenne csatornatisztítási szolgáltatásainkra, illetve, ha kérdést szeretne feltenni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!